تبلیغات  ترجمه
بازی آنلاین  ترجمه پیش بینی ساخت وبلاگ

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: خواص چای سبز

  1. #1
    مدیر سابق تالار حسابداری
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    محل سکونت
    ایران
    ارسال ها
    945
    دریافت کتاب
    0
    اهدای کتاب
    0
    میزان امتیاز
    635
    قدرت امتیاز دهی
    10

    پست خواص چای سبز

    چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را می‌توان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد می‌کنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها می‌روید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول می‌کشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده می‌شوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت می‌گیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفته‌ها طول می‌کشد.
    فواید چای
    حدود 30٪ از وزن برگ چای سبز از فلانویید تشکیل شده است که برای سلامتی بسیار مفید می‌باشد.محققان مشاهده نموده اند که فواید چای سبز برای سلامتی بستگی به میزان مصرف آن دارد که بیشترین مصرف آن در کشورهای آسیایی حدود 3 فنجان در روز است. ( که حدود 240 ـ 320 میلی گرم از پولی فنول بدن را تهیه می‌نماید.)در افرادی که بصورت روزانه چای سبز مصرف می‌نمایند احتمال ابتلاء به انواع بیماریها اعم از بیماریهای باکتریایی و یا عفونتهای سخت و همچنین بیماریهایی نظیر سرطان، سکته، بیماریهای قلبی ـ عروقی و بیماریهای استخوانی را کاهش می‌دهد.یکی دیگر از فواید مصرف چای سبز، کاهش مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری مخصوصاً بیماری قلبی ـ عروقی می‌باشد. در مطالعه‌ای که در سال 2006 صورت گرفت محققان دریافتند که چای از هر نوع نوشیدنی دیگر حتی آب خالص ، برای سلامتی مفیدتر است زیرا چای نه تنها بخوبی آب خالص ، بدن را هیدراته(آب رسانی) می کند بلکه منبعی غنی از پلی هنولز می‌باشد که از بیماریهای قلبی جلوگیری می‌کند.در سال 1994 در ژاپن تحقیقی بر روی 40.530 فرد در سنین بین 40 تا 79 سال انجام گرفت که به مدت 11 سال به طول انجامید. در این گروه انتخاب شده 80٪ از افراد روزانه حدود 3 فنجان از چای سبز مصرف می‌نمودند. در این تحقیق مشاهده گردید که در افرادی که 5 فنجان در روز چای سبز می‌نوشیدند،‌ در مقایسه با افرادی که 1 فنجان چای می‌نوشیدند احتمال مرگ به دلیل هر بیماری خصوصاً بوسیله بیماریهای قلبی ـ عروقی بسیار کمتر بود حتی این آمار نشان داد که تاثیر چای سبز بر روی زنان بیشتر از مردان می‌باشد.

    جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها
    در ژاپن طی مطالعاتی جداگانه بر روی چای سبز به این نتیجه رسیدند که افرادی که 5 فنجان و یا بیشتر از 5 فنجان در روز چای سبز می‌نوشند 16٪ احتمال ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها در آنها کمتر است. میزان وجود رادیکالهای آزاد در رگها،‌ کلید ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی می‌باشد. آخرین تحقیقات نشان داده‌اند که کتچینهای موجود در چای سبز مانع از درگیر شدن آنزیمها در تولید رادیکالهای آزاد موجود در رگها می‌گردد.مشاهده شده است که چای سبز بوسیله کاهش کلسترول بد(LDL)، تری گلیسیرید،‌لیپید پروکسایدLipid Proxides ( رادیکالهای آزادی که باعث تخریب کلسترول بد و چربیها می‌شود) و فیبرینوژن( پروتئینی که در خون وجود دارد و باعث لخته شدن خون می‌شود) ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود میزان کلسترول خوب بیشتر از کلسترول بد در بدن باشد.
    رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن
    کتچینهای موجود در چای سبز بوسیله جلوگیری کردن از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع از ایجاد لختگی در خون می‌شود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا 6 بوجود آمده اند و در گوشت و سبزیجات روغنی غیر قابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت می‌شوند.
    به حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب
    طبق بررسی های انجام شده، چای سبز نه تنها تعداد سلولهای مرده قلب و مغز را بعد از حمله قلبی و یا سکته مغزی کاهش می‌دهد بلکه بوسیله (EGCG) که بنظر می‌رسد عامل اصلی در ایجاد سلامتی می‌باشد در تسریع بهبودی بعد از سکته و حمله قلبی کمک می‌نماید.

    ویرایش توسط H Y D R O G E N : 10-07-2012 در ساعت 23:11
    تسبیح چرخاندم... خدا هم سمت من باشد

    یک بار در عمرش، فقط یک بار زن باشد


    سکوت تمام حرف من به توست ....

  2. ترجمه تبلیغات
  3. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    رشته تحصیلی
    علوم تغذیه
    محل سکونت
    ایران
    ارسال ها
    2
    دریافت کتاب
    1
    اهدای کتاب
    0
    میزان امتیاز
    10
    قدرت امتیاز دهی
    0

    پیش فرض پاسخ : خواص چای سبز

    سلام
    قبل از اینکه چیزی بگم از دوست عزیزمون بابت زحمتی که برای این مطلب کشیدند تشکر میکنم
    هر چند که این مطلب مال خیلی وقت پیشه اما فک کردم به یک مکمل نیاز داره تا کسانی که سرچ میکنن دچار اشتباه نشن
    بحث در مورد چای سبز زیاد ولی من برای اینکه از حوصله خارج نشه سعی میکنم فقط یه سری نکات مهم و کلیدی رو بگم که شامل موارد زیر:

    - فواید چای سبز:
    1- پیشگیری از بروز سرطانها و بیماریهای قلبی و عروقی
    2- محافظي مناسب در برابر اشعه هاي مضر صفحه نمايش تلويزيون و کامپيوتر است.
    3- خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونت هم دارد.
    4- حاوی فلوئور بالا می‌باشد که نقش مهمی در پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا می‌کند.
    5- کاهش تری گلیسیرین
    6- کاهش کلسترول خون

    7- کاهش فشار خون
    8- کاهش قند خون و پیشگیری ناگهانی از افزایش قندخون
    9- افزایش ایمنی بدن
    10- به جلوگيري از ابتلا به روماتيسم و هپاتيت کمک مي کند، همچنين موجب تنظيم ضربان قلب مي شود.

    مضرات چای سبز و اینکه چه کسانی نباید آن را مصرف کنند:
    1- افرادی که داروهای ضدانعقاد مثل وارفارین استفاده می‌کنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری کنند.
    2- همچنین مصرف آن در دوره بارداری و شیردهی طبق نظر و توصیه پزشک و با احتیاط مصرف شود(چاي سبز تاثير منفي روي زنان باردار دارد. کافئين بالاي موجود در آن خطر سقط و عقب ماندگي جنين را افزايش مي دهد.از آن جايي که کافئين از طريق شير مادر به نوزاد انتقال پيدا مي کند، مصرف چاي سبز به زنان در دوران شيردهي توصيه نمي شود.)
    3- چای سبز اثر داروی کلوزاپین را کاهش می دهد.
    4- افرادي که داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد چاي سبز استفاده کنند و افرادي که ميگرن دارند بايد ميزان مصرف کمي داشته باشند.
    5- کسانیکه برای درمان افسردگی از داروهای مهارکننده مونوآمینواکسیداز ( MAOIs ) استفاده می کنند نباید از چای سبز استفاده کننده زیرا مصرف چای سبز همراه داروهای Isocarboxazid (Marplan) Phenelzine (Nardil), Moclobemide (Manerix), Tranylcypromine (Parnate, سبب افزایش شدید فشار خون می شود.
    6- مصرف چای سبز با آنتی بیوتیک های(Enoxacin (Penetrex) Grepafloxacin (Raxar), Sparfloxacin (Zagam), Norfloxacin(Chibroxin, Noroxin) Ciprofloxacin (Cipro),Trovafloxacin (Trovan ) سبب افزایش اثر آنها عوارض جانبی آنها می شود.
    7- از آن جایی که چای سبز نیز حاوی کافئین است ، مصرف زیاد آن بدخلقی، بی خوابی، تپش قلب، سرگیجه ،حالت تهوع، اسهال، سردرد و یس اشتهایی ایجاد میکند
    8- افرادي که از ناراحتي قلبي، اختلال کليه، زخم معده و اختلالات رواني رنج مي برند نبايد چاي سبز مصرف کنند.

    منابع:
    www.iran-ira
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    khabarfarsi.com
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    tea1
    www.ghatreh.com/.../
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    aoimt.ir/tag
    eoee.ir/tag
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]



    ببخشید دوستان هر کاری کردم که تو حجم کمتری مطالب مفید رو بگم نتونستم کمتر از این جمعش کنم امیدوارم استفاده کرده باشید و البته اینم بگم که هر ماده غذایی هر چقدرم که مفید باشه باید به اندازه مصرف بشه وگرنه نتیجه عکس رو به دنبال داره
    با آرزوی سلامتی برای همتون
    ویرایش توسط kaziva : 25-01-2015 در ساعت 16:25
    نگاه خدا آرزوی من است



برچسب برای این موضوع

این مطلب را به اشتراک بگذارید

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تماس با مدیریت سایت پژوهشگران جوان ایران
جهت ارتباط با مديریت سایت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : Admin@pjiran.ir
Email : Ads@pjiran.ir
طراحي شده توسط : پژوهشگران
لينک هاي مرتبط با سایت پژوهشگران جوان

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1