تبلیغات  ترجمه
بازی آنلاین  ترجمه پیش بینی ساخت وبلاگ
صفحه 1 از 22 12311 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 از مجموع ‍424 موضوع

انجمن: غذاهای ایرانی و خارجی

  1.   موضوعات مهم  

  2. گفتگوی شاد موضوع مهم مهم : آموزش : *آشــــــپزخــــــونه*

    آغاز شده توسط: O X Y G E N, 06-10-2011 23:16
    26 صفحه ها
    1 2 3 ... 26
    • پاسخ ها: 254
    • نمایش ها: 5,992
    24-03-2016, 23:48 برو به آخرین پست
  3. اطلاع رسانی موضوع مهم مهم : *آشپزخونه پژوهشگران جوان *

    آغاز شده توسط: باستان شناس, 30-10-2011 19:17
    2 صفحه ها
    1 2
    2, 4, 5, می, همه, هنری, هر, یاد, پژوهشگران, آشپزخونه, افتتاح, اید, از, بهتر, بود, تر, جوان, خیلی, دوستان, در, دعوت, زودتر, شود, شد, شروع, غذا
    • پاسخ ها: 13
    • نمایش ها: 1,068
    21-04-2012, 10:54 برو به آخرین پست
  4.   موضوعات عادی  

  1. آش کاچی (مخصوص همدان)

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:12
    مواد, مخصوص, چند, همدان, همراه, کم, کنید, که, کردن, پوست, پخت, ،, به, با, برای, بعد, تا, جان, در, روی, زمانی, ساعت, سر, شده, صورت
    • پاسخ ها: 1
    • نمایش ها: 55
    31-08-2016, 16:25 برو به آخرین پست
  2. این دسر کم شکلات را خالص درست کنید

    آغاز شده توسط: وارش, 29-08-2016 14:22
    3, 6, 90, قرار, مواد, میلی, هنگام, ها, کم, کنید, که, پخت, پر, آماده, آن, آب, این, به, تا, تغییر, دوباره, روی, را, شوند, شود
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 38
    29-08-2016, 14:22 برو به آخرین پست
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 31
    29-08-2016, 14:20 برو به آخرین پست
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 30
    29-08-2016, 14:19 برو به آخرین پست
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 60
    18-07-2016, 17:16 برو به آخرین پست
  3. طرز تهیه کوفته تبریزی

    آغاز شده توسط: novinmarketing, 10-07-2016 16:52
    20, قرار, لوازم آشپزخانه صنعتی, ممکن, می, نیز, ها, هر, یک, پر, آماده, آمد, آن, آب, آتش, اطراف, باید, بزنیم, بعد, تمام, تا, روی, را, سایت, شود
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 64
    10-07-2016, 16:52 برو به آخرین پست
  4. طرز تهیه ی قرمه سبزی

    آغاز شده توسط: novinmarketing, 09-07-2016 17:19
    10, لوازم آشپزخانه صنعتی, موجود, مغز, نکته, چرب, کنید, که, پایان, پخت, آماده, آن, به, باید, توجه, تا, خواهد, دوباره, روی, زده, سه, سایت, شما, شود, صورت
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 44
    09-07-2016, 17:19 برو به آخرین پست
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 61
    02-07-2016, 16:16 برو به آخرین پست
  5. طرز پخت ماهی

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 13:52
    مورد, می, نمی, های, وقتی, یک, گذاشته, پخت, آماده, آن, آنها, به, بگیرد, برای, ثانیه, خود, خیلی, داده, رفت, زده, زرد, سفید, سایت, شدن, شده
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 53
    11-06-2016, 13:52 برو به آخرین پست
  6. خورش نخود فرنگی

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 13:18
    فاصله, كه, لازم, مواد, چه, نظر, همه, همراه, ها, وقتي, ولي, يكي, گوشت, آب, اول, اگه, استفاده, به, براي, تازه, خوب, خرد, دو, درست, غذا
    • پاسخ ها: 1
    • نمایش ها: 57
    11-06-2016, 13:51 برو به آخرین پست
  7. سوپ شیــــــــر

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 13:16
    1, 15, كه, مواد, هم, هوشمند, هر, کدام, پس, آموزش, آن, آب, اين, از, به, با, تا, جوش, خانم, دو, در, را, زده, شده, صورت
    • پاسخ ها: 3
    • نمایش ها: 49
    11-06-2016, 13:17 برو به آخرین پست
  8. پتــــــاژ قـارچ

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 13:01
    1, 10, 20, قرار, كنار, مواد, هم, هنگام, وسط, يك, گندم, پنج, آن, اين, به, با, بعد, تا, جوش, داخل, را, زده, شده, شش, صورت
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 64
    11-06-2016, 13:01 برو به آخرین پست
  9. سوپ پیــــــــــــاز

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 12:30
    1, 10, 18, 6, 8, مواد, مدت, وقتي, يك, گندم, گذاشته, پوست, آن, آب, به, بين, با, تا, تست, حل, داخل, را, سه, سياه, صورت
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 52
    11-06-2016, 12:30 برو به آخرین پست
  10. انواع سمبوسه(غذای خوزستانی)

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:17
    10, 3, من, چرب, یک, کنید, که, کامل, کرد, پوست, آماده, آب, انواع, احساس, به, بود, بعد, تا, تازه, ترین, دوباره, روی, زمانی, زیر, صورت
    • پاسخ ها: 2
    • نمایش ها: 52
    11-06-2016, 11:17 برو به آخرین پست
  11. قليه دزفولي(غذای خوزستانی)

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:16
    3, –, كنيد, مي, چشم, همراه, يك, گرد, پيش, ،, آن, اگر, است, به, باشيد, براي, بزرگ, بسته, تا, دار, را, سر, شده, عدد, غذای
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 49
    11-06-2016, 11:16 برو به آخرین پست
  12. بریونی (بریانی) اصفهان

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:14
    10, 20, 3, 30, 32, كنار, مقدار, می, مانده, مخصوص, چرب, هم, یک, پایان, آن, آب, برای, تا, تازه, جان, روی, سفید, شما, شود, صورت
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 50
    11-06-2016, 11:14 برو به آخرین پست
  13. آش آبغوره(مخصوص همدان)

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:13
    1, 10, 6, 8, قبل, مواد, میزان, مخصوص, همدان, کنیم, کنید, که, پوست, پس, آماده, آش, است, با, بعد, تا, جان, دقیقه, دوباره, رو, عدد
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 49
    11-06-2016, 11:13 برو به آخرین پست
  14. کوفته مخصوص همدان

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:12
    10, 3, 35, 6, 7, مواد, مخصوص, هر, که, کرد, گذاشته, آب, باید, بدون, برای, بزرگ, تا, جوش, داخل, داده, در, دست, رو, شود, عدد
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 11
    11-06-2016, 11:12 برو به آخرین پست
  15. آش برنج همدانی

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:12
    20, مفید, مواد, مورد, نظر, هم, وقتی, یک, آماده, آن, به, با, بدون, برای, بسیار, بعد, تا, جوش, خود, در, روی, زودتر, ساعت, شود, شده
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 16
    11-06-2016, 11:12 برو به آخرین پست
  16. قووت همدانی (یه نو عصرونه)

    آغاز شده توسط: lady, 11-06-2016 11:11
    قبل, مواد, نرم, وقتی, یه, کم, کنیم, کنید, کنار, که, آخر, است, به, با, حذف, خمیر, خوردن, دیم, درست, دست, زیر, ساعت, شکل, شده, عکس
    • پاسخ ها: 0
    • نمایش ها: 21
    11-06-2016, 11:11 برو به آخرین پست

صفحه 1 از 22 12311 ... آخرینآخرین

اطلاعات انجمن ها و ابزارها

مدیران انجمن
کاربران در حال دیدن این انجمن

درحال حاضر 1 کاربر درحال دیدن این انجمن است. (0 عضو و 1 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوع

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

انتخاب بازه زمانی

مرتب سازی

آیکون راهنما

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوعات دارای ارسال شما
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تماس با مدیریت سایت پژوهشگران جوان ایران
جهت ارتباط با مديریت سایت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : Admin@pjiran.ir
Email : Ads@pjiran.ir
طراحي شده توسط : پژوهشگران
لينک هاي مرتبط با سایت پژوهشگران جوان

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1