گوشت گوساله : 1 کیلو
سبزی : جعفری گشنیز تره شنبلیله نعناع روی هم 1/5 کیلو
نخود یا لپه : 500 گرم
پیاز 3 عدد بزرگ

گوشت رو با نخود که از قبل خیس کردیم و پیاز میذاریم بپزه سبزی رو هم باید بپزونیم بعد همه رو با هم تو چرخ گوشت یا مخلوط کن میریزیم تا پوره نرمی به دست بیاد. این مخلوط رو ما توو چند تا نایلون بسته بندی کرده و فریز میکنیم ( میشه مایه آماده شامی )
حالا موقع استفاده از اون مایه ، مثلا برای 8 نفر 2-3 تا سیب زمینی رو هم میپزیم و بهش اضافه میکنیم 3-4 تا تخم مرغ میزنیم و به اندازه یه نارنگی برمیدارم پهنش میکنیم توو کف دستمون با انگشت یه سوراخ هم وسطش میندازیم تا خوب سرخ شه میندازیم توو روغن فراوون . به دلخواه میشه از 1 ق پودر انار ترش و پودر گردو هم استفاده کرد. نوش جان